Arsenal vs. PSV Eindhoven livestream: Europa League-keuze, tv-zender, online kijken, kansen

Arsenal en PSV Eindhoven staan ​​donderdag tegenover elkaar in de eerste van twee wedstrijden die waarschijnlijk zullen beslissen wie er bovenaan eindigt in Groep A van de Europa League. De Engelse kant heeft het voordeel in de thuiswedstrijd tussen deze twee, die werd uitgesteld vanwege de dood van koningin Elizabeth II vorige maand, nadat ze het maximale aantal punten hadden gehaald uit hun eerste twee wedstrijden.

PSV werd daarentegen thuis vastgehouden doorway Bodo/Glimt, waardoor ze een inhaalslag speelden. Toch suggereren hun resultaten dat ze Arsenal nogal wat problemen kunnen bezorgen in Noord-Londen. Hier leest u hoe u de wedstrijd kunt bekijken en wat u moet weten:

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd te bekijken, naast Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan achieved code UEFA22 voor een maand gratis voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze movies, demonstrates en originele inhoud.

Hoe te kijken en kansen

Datum: donderdag 20 oktober | Tijd: 13.00 uur ET
Locatie: Emirates Stadium — Londen
Televisie en livestream: Paramount+
Kansen: Arsenal -200 Trek +350 PSV +480 (by way of Caesars Sportsbook)

CBS Sports activities heeft een gloednieuwe dagelijkse voetbalpodcast, die alles bevat wat je moet weten around het prachtige spel. Zorg ervoor dat je Household of Champions een abide by-up geeft voor berichtgeving above de grootste games, verhalen, transfernieuws achieved Fabrizio Romano en al het andere dat gaande is in ‘s werelds populairste sport.

Verhaallijnen

Arsenal: Concurreren op twee fronten leek zondag al veel uit de benen van Arsenal te hebben gehaald toen ze naar de overwinning klauterden naar Leeds. Waar ze echt mee zouden kunnen doen, is dat Groep A zo snel mogelijk wordt afgerond, zodat ze jongeren kunnen bloeden en spelers in de marge kunnen houden in de relaxation van hun Europa League-wedstrijden. Sinds ze voor het laatst in deze competitie speelden, is de waarde van de eerste plaats alleen maar toegenomen, zoals het geval is fulfilled een bye in de laatste 16.

“Als je in Europa de kans krijgt om te profiteren, moet je het doen”, zei Mikel Arteta. “Het is altijd erg onvoorspelbaar wat er kan gebeuren in de volgende wedstrijd. Je moet weggaan en we kennen ook het niveau van de andere groups. Wat ik kan zeggen als je naar ze kijkt [PSV] en wat ze doen in binnen- en buitenland, [it will be] een heel moeilijke wedstrijd.”

PSV: Clubs achieved diepe zakken zullen donderdag satisfied veel intriges de evenementen in de Emiraten in de gaten houden terwijl een groot aantal zeer gewaardeerde potential clients het veld betreden. De belangrijkste onder hen is Cody Gakpo, die dit seizoen 24 doelpunten heeft gemaakt in 18 wedstrijden in alle competities. De Nederlandse aanvaller wordt gezocht doorway Leeds United en Manchester United, terwijl Arsenal zelf veel belangstelling heeft voor de 23-jarige.

“Ik heb altijd gezegd dat als ik hier blijf, het mijn jeugdclub is”, vertelde Gakpo deze week aan The Periods of London, in een job interview waarin hij onthulde dat hij satisfied Erik ten Hag experienced gesproken above verhuizen naar Manchester United. “Het is geen straf. Ik ben hier graag, ik wil hier prijzen winnen en mijn greatest doen voor de club.

“Maar als ik de kans zou krijgen om naar de Leading League of zoiets te gaan, zou ik die optie natuurlijk moeten overwegen. Op dat moment was het hectisch voor mij, maar ik herstelde vrij snel.”

Voorspelling

Deze match biedt de jonge talenten van PSV een echte kans om hun waarde te bewijzen tegen een roulerend Arsenal-group. Misschien blazen ze deze groep gewoon wijd open. KEUZE: Arsenal 1, PSV 2

Leave a Comment