Alegeri de colț: cele mai bune pariuri, previziuni de fotbal, cote pentru Lecce vs. Juventus, Arsenal vs. Nottingham Forest, mai mult

Îți dai seama că Cupa Mondială începe în trei săptămâni? Nu am. Nu știu ce s-a întâmplat în creierul meu, dar deși știam că Cupa Mondială a început în noiembrie anul acesta și ligile din întreaga lume înghesuiau cât mai multe meciuri posibil în lunile de toamnă din cauza asta, sunt încă prins cu priză.

M-am pierdut într-o lume minunată a fotbalului în fiecare după-amiază, iar timpul a încetat să mai existe. Dar acum sunt aici. Poate că ar fi mai bine dacă n-aș fi pentru că performanța de 1-3 de săptămâna trecută în coloană nu m-ar deranja atât de mult pe cât este. Toate șansele sunt oferite de Caesars Sportsbook.

Lecce vs Juventus

Data: sâmbătă, 29 oct. | Ora: 12 pm ET | Ceas: Paramount+

Sunt un lacom de pedepse pentru că tot pariez pe Juventus, deși sunt o mizerie. Dar motivul pentru care o fac este că câștig! Narațiunea treatment înconjoară clubul în acest instant nu prezintă o envision frumoasă. Totuși, doar pentru că Juventus se află pe locul opt în Serie A și nu avansează în Liga Campionilor este un dezastru pentru Juventus, asta nu înseamnă că Juventus nu este mai bună decât majoritatea echipelor cu care se confruntă acasă.

Dar piața a răspuns la o narațiune mai amplă decât ar trebui. Există unele îngrijorări aici pentru că Juve a fost mai bună acasă, dar problemele defensive treatment au condamnat această echipă la începutul sezonului s-au îmbunătățit. Sunt încă o problemă împotriva echipelor mai puternice cu atacuri periculoase, dar nu este cazul în acest weekend împotriva unei echipe Lecce treatment a marcat doar nouă goluri în acest sezon (doar Sampdoria a marcat mai puține în Serie A). Alegerea: Juventus (-113)

Arsenal împotriva Nottingham Forest

Details: duminică, 30 oct. | Ora: 10 am ET | Vezi: SUA | Transmitere reside: fuboTV (încearcă pe gratis)

Arsenal Overs a fost o sursă consistentă de bani în acest sezon, dar totalul pentru acest meci este de 3,5, iar asta este puțin prea mare. Nottingham a marcat șapte goluri în șase meciuri pe teren propriu, dar doar o dată în șase meciuri pe drum, ceea ce confront dificil să ai încredere în ei pentru a-și duce partea din sarcină. În schimb, voi paria că Arsenal își va atinge totalul echipei și o va elimina complet pe Forest din proces.

Arsenal este un Nottingham Forest mult mai skilled în ceea ce privește împărțirile acasă/deplasare. Ei au o medie de 1,83 de goluri pe meci pe drum în Premier League, dar această medie ajunge la 2,8 goluri pe meci acasă. Forest a învins Liverpool cu ​​1- săptămâna trecută, dar analizând golurile așteptate pe care le-a acumulat Liverpool sugerează cât de norocos a fost Forest să obțină rezultatul. Nu ai nevoie de numere pentru a-ți spune dacă ai urmărit meciul. Alegerea: Arsenal peste 2,5 (-110)

Livingston vs Celtic

Data: duminică, 30 oct. | Ora: 8 am ET | Ceas: Paramount+

Nu mă veți vedea cum am inclus prea mult Premiership scoțian în coloană, dar valoarea acestui meci, combinată cu lipsa de valoare în altă parte în acest weekend, experience să fie o problemă săptămâna aceasta. Dacă nu sunteți familiarizat cu Scottish Premiership, acesta este condus de două cluburi: Celtic și Rangers. Toți ceilalți pur și simplu există. În ultimul timp, liga a fost dominată de Celtic. În timp ce Rangers a câștigat-o în sezonul 2020-21, Celtic a câștigat liga 10 din ultimele 11 sezoane și pare pregătită să ajungă pe locul 11 ​​din 12.

Celtic a marcat 39 de goluri în cele 11 meciuri de ligă, cu 12 mai multe decât oricine altcineva din ligă. Săptămâna trecută au învins Hearts cu 4-3. Cu o săptămână înainte, Hibernian a fost 6-1. Celtic a avut la fel de multe meciuri de ligă încheiate cu cel puțin șapte goluri marcate (trei) cât a avut cu mai puțin de trei. Meciul celtic mediu vede 4,36 goluri. Livingston a fost una dintre cele mai bune echipe defensive din ligă, dar asta nu va conta împotriva lui Celtic. Alegerea: peste 2,5 (-150)

Weekend Parlay

Parlay-ul de săptămâna trecută a fost singurul lucru care ne-a mers bine. Să sperăm că va servi mai mult ca o cireșă în acest weekend. Plătește +142.

  • Bayern Munchen (-410)
  • Inter Milano (-440)
  • Rennes (-310)
  • Actual Madrid (-500)

Record

Unități

Joc de ligă

17-19

+,50

Liga Campionilor

+,00

For each full 17-19 +,50

Leave a Comment