Ajaccio vs. PSG livestream: Ligue 1-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, tijd, nieuws en kansen

Getty Pictures

Paris Saint-Germain is vrijdag weg bij AC Ajaccio fulfilled een voorsprong van drie punten in de Ligue 1 op weg naar het weekend. De 1- overwinning van afgelopen zondag op Olympique de Marseille in Le Classique was een eerste overwinning na een serie van drie opeenvolgende gelijke spelen, maar de mannen van Christophe Galtier zien er about het algemeen goed uit fulfilled negen overwinningen van een mogelijke 11. De gastheren versloegen onlangs ook OM, maar zijn nog steeds in de degradatiezone komen in deze.

Dit zijn onze verhaallijnen, hoe je de wedstrijd kunt bekijken en meer:

Hoe te kijken en kansen

  • Datum: vrijdag 21 oktober | Tijd: 15.00 uur ET
  • Locatie: Stade Francois Coty — Ajaccio (Corsica), Frankrijk
  • Tv set: beIN Sporting activities VS | Stroom: fuboTV (Probeer free of charge)
  • Kansen: ACA +1100 Teken +480 PSG -400 (by using Caesars Sportsbook)

Verhaallijnen

Ajaccio: Dit was altijd een seizoen waarin we tegen alle verwachtingen in moesten vechten om in de Ligue 1 te blijven en dat is tot nu toe bewezen. Twee overwinningen en een gelijkspel van hun laatste vier wedstrijden hebben de mannen van Olivier Pantaloni echter hoop gegeven. De transfervrije transfer van Youcef Belaili na zijn tijd bij Stade Brestois 29 heeft de Corsicanen ook een nieuwe kwaliteitsinjectie gegeven. Ajaccio rekent niet op punten tegen PSG om deze campagne te overleven, maar alles wat ze hier kunnen pakken, is een bonus.

PSG: Slechts twee overwinningen van hun laatste vijf optredens is niet bijzonder indrukwekkend, maar Les Parisiens won zeven opeenvolgende wedstrijden in alle competities tot die serie van drie gelijke spelen. Galtier zal opgelucht zijn dat het drama van vorige week rond Kylian Mbappé is verstomd sinds de Franse superster zondag heeft verklaard dat hij niet boos is op de club. Neymar stond deze 7 days echter voor de rechtbank in Barcelona en zal de ochtend van het duel fulfilled Ajaccio getuigen.

Voorspelling

Reizen naar het eiland is nooit eenvoudig voor een Ligue 1-kant, maar de mannen uit de hoofdstad zouden ondanks een paar uitdagende personeelsproblemen de punten moeten kunnen behalen. De verdediging zal aanzienlijk zwakker zijn, maar de thuisploeg is niet bepaald gezegend met een aanval om spelers als PSG te straffen. Verwacht dat de kampioenen het werk doen zonder uit te blinken. Keuze: Ajaccio -3 PSG.

Leave a Comment