Ajaccio vs. PSG livestream: Ligue 1-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar online, tid, nyheter och odds

Getty bilder

Paris Saint-Germain är borta mot AC Ajaccio på fredag ​​med tre poängs ledning i Ligue 1 på väg in i helgen. Förra söndagens 1–seger över Olympique de Marseille i Le Classique var en första vinst efter en serie på tre oavgjorda oavgjorda matcher, adult men Christophe Galtiers herrar ser bra ut totalt sett med nio vinster av 11 möjliga. Värdarna slog också OM nyligen guys är fortfarande i nedflyttningsstrecket kommer in i den här.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur person tittar och odds

  • Datum: fredagen den 21 oktober | Tid: 15:00 ET
  • Plats: Stade Francois Coty — Ajaccio (Korsika), Frankrike
  • Tv: beIN Sporting activities Usa | Ström: fuboTV (Prova free of charge)
  • Odds: ACA +1100 Oavgjort +480 PSG -400 (by using Caesars Sportsbook)

Berättelser

Ajaccio: Det här skulle alltid vara en säsong som kämpade mot oddsen för att stanna i Ligue 1 och det har bevisat det hittills. Två vinster och oavgjort från deras senaste fyra matcher har dock gett Olivier Pantalonis herrar hopp. Youcef Belailis ankomst på en fri transfer efter sin tid med Stade Brestois 29 har också gett korsikanerna en ny injektion av kvalitet. Ajaccio kommer inte att satsa på poäng mot sådana som PSG för att överleva den här kampanjen, males allt de kan ta här kommer att vara en bonus.

PSG: Bara två segrar från deras senaste fem framträdanden är inte särskilt imponerande, males Les Parisiens vann sju raka matcher i alla tävlingar fram until den omgången av tre oavgjorda matcher. Galtier kommer att vara lättad över att förra veckans drama kring Kylian Mbappe har dött ut sedan den franske superstjärnan i söndags uttalade att han inte är arg på klubben. Neymar har dock varit i rätten i Barcelona den här veckan och ska avge vittnesmål morgonen för sammandrabbningen med Ajaccio.

Förutsägelse

Att resa till ön är aldrig enkelt för någon Ligue 1-lag, gentlemen männen från huvudstaden borde kunna komma undan med poängen trots några utmanande personalproblem. Försvaret kommer att vara märkbart svagare, guys hemmalaget är inte precis välsignade med ett anfall för att straffa sådana som PSG. Räkna med att mästarna gör jobbet utan att briljera. Val: Ajaccio -3 PSG.

Leave a Comment