AC Milan vs. Monza odds, keuzes, hoe te kijken, live stream: 22 oktober 2022 Italiaanse Serie A voorspellingen

De regerend Italiaanse kampioen in de Serie A zal een van de nieuwste teams van de competitie ontvangen, aangezien AC Milan AC Monza zaterdag verwelkomt in San Siro. Paramount+. De bezoekende club kende een moeizame commence na te zijn gepromoveerd uit de Serie B, maar Monza heeft zichzelf uit de degradatiezone gekatapulteerd en staat momenteel op de 14e plaats op de Italiaanse Serie A-tafel na drie van hun laatste vier wedstrijden te hebben gewonnen. Ondertussen staat AC Milan op de derde plaats en blijft het de concurrentie domineren door vier van hun laatste vijf en zeven total te winnen in hun eerste 10 binnenlandse wedstrijden. Stream de wedstrijd nu op Paramount+, en krijg een free of charge proefperiode van 30 dagen satisfied de promotiecode UEFA22.

De aftrap van het San Siro-stadion in Milaan, Italië is zaterdag om 12.00 uur ET. De laatste AC Milan vs. Monza odds van Caesars Sportsbook noemen AC Milan als de -260 favorieten op de 90-minuten revenue line, achieved Monza als de +700 underdog. Een gelijkspel kost +360 en de around/onder voor het totaal aantal gescoorde doelpunten is 2,5. De wedstrijd van zaterdag wordt dwell gestreamd op Paramount+ fulfilled hun onmisbare Top quality-abonnement, dat je 30 dagen free of charge kunt proberen fulfilled de promotiecode UEFA22.

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke Serie A-wedstrijd te bekijken. Een abonnement geeft je ook toegang tot andere sportcontent, waaronder de UEFA Champions League en Europa League, NWSL, NFL op CBS en talloze films en displays. Gebruik promocode UEFA22 om 30 dagen gratis te krijgen Paramount+ nu tot en met 17 november wanneer u zich hier aanmeldt.

Hoe Monza vs. AC Milan te kijken

  • Datum AC Milan vs. Monza: zaterdag 22 oktober
  • Tijd AC Milan vs. Monza: 12.00 uur ET
  • AC Milan vs. Monza livestream: Paramount+ (gebruik code UEFA22 voor 30 dagen gratis)

Italiaanse Serie A kiest voor Monza vs. AC Milan

Voordat je je afstemt op de wedstrijd van zaterdag, moet je de Italiaanse Serie A-keuzes van voetbalinsider Brandt Sutton zien. Sutton, een voormalig collegiaal voetballer, is al meer dan vijf jaar de topvoetbalredacteur van SportsLine. Hij volgt het voetbal al veel langer op de voet en houdt rekening satisfied managementtactieken, geprojecteerde opstellingen en prestaties uit het verleden om de finest geïnformeerde beslissingen te nemen, waarbij hij overal ter wereld de vinger aan de pols van het spel houdt. Hij is ook goed bezig achieved zijn beste weddenschappen, dit jaar 132-102-1 in zijn voetbalkeuzes, meer dan $ 1.700 teruggevend voor $ 100 gokkers,

Voor AC Milan vs. Monza kiest Sutton meer dan 2,5 doelpunten voor een uitbetaling van -150. De bezoekende Monza-club heeft zijn spel naar een nieuw niveau getild na vroeg in het seizoen te hebben geworsteld, en een deel van die verandering is dat ze doelpunten hebben gemaakt. Ondertussen hebben de mannen van Stefano Pioli regelmatig doelpunten tegen gekregen, maar hun problemen overtroffen, wat Sutton’s argument dat beide teams de achterkant van het web zullen vinden, versterkt.

“Monza heeft twee of meer doelpunten gemaakt in drie van hun laatste vier wedstrijden in alle competities, terwijl AC Milan minstens twee keer heeft gescoord in elk van hun laatste drie wedstrijden in de Serie A”, vertelde Sutton aan SportsLine. “Bovendien heeft AC Milan minstens één doelpunt tegen gekregen in negen van hun laatste tien wedstrijden in totaal, een van de belangrijkste redenen waarom ik verwacht dat deze wedstrijd meer dan 2,5 doelpunten zal maken op zaterdag.”

Hoe te kijken, livestream Italiaanse Serie A op Paramount+

Nu u weet wat u moet kiezen, kunt u zich voorbereiden op het kijken naar de Italiaanse Serie A. Bezoek Paramount+ nu om de Italiaanse Serie A, je dwell lokale CBS-sportevenementen, enkele van ‘s werelds beste voetbalmatch-ups en nog veel meer te zien. Gebruik promocode UEFA22 om 30 dagen free of charge te krijgen.

Leave a Comment