Ημερομηνία κυκλοφορίας “PGA Tour 2K23”: Τιμή, νέες δυνατότητες, κονσόλες και πολλά άλλα στο τελευταίο βιντεοπαιχνίδι γκολφ

Η 2K Sports’s golf vertical δημιούργησε το τελευταίο της βιντεοπαιχνίδι γκολφ, “PGA Tour 2K23”, το οποίο μπορεί να παιχτεί σε πολλές πλατφόρμες και διαθέτει τον Tiger Woods ως εξώφυλλο. Μετά την παράλειψη του 2022, η 2K συνέδεσε το εξώφυλλο του Tiger το 2023 με τον φίλο του και τον προηγούμενο entrance person για αυτό το έργο, τον Justin Thomas, ο οποίος κοσμούσε το εξώφυλλο το 2021. Η φετινή έκδοση έχει προκαλέσει πολύ ενθουσιασμό — και πολλά διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού — καθώς βγαίνει στα ράφια αυτό το φθινόπωρο.

Παρακάτω είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν από την κυκλοφορία του “PGA Tour 2K23”:

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το “PGA Tour 2K23” Deluxe Edition και το PGA Tour 2K23 Tiger Woods Version είναι η Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας για το “PGA Tour 2K23 Typical Version” είναι η Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου.

Τροχόσπιτο

Ποιος είναι ο αθλητής του εξωφύλλου

Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ο αθλητής του εξωφύλλου και εμφανίζεται και στις τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού.

2K Sports

Τιμή και συστήματα

Η τυπική έκδοση του παιχνιδιού για Xbox Sequence X|S και PS5 είναι 69,99 $, ενώ μια έκδοση για Xbox 1, PS4 και Computer system είναι 59,99 $. Η Deluxe Version για PS4, PS5, Computer system και Xbox Sequence X|S κοστίζει 99,99 $. Η έκδοση Tiger Woods για PS4, PS5, Computer και Xbox Series X|S κοστίζει 119,99 $.

Νέα χαρακτηριστικά

MyPlayer και MyCareer εμπειρία

Ανεβείτε από το Q-ASchool στο Korn Ferry Tour στο PGA Tour και προσπαθήστε να κατακτήσετε τη λίστα του FedEx Cup ενάντια στους JT, Tiger και Jon Rahm.

Είδη και ενδύματα

Το “PGA Tour 2K23” θα διαθέτει εξοπλισμό από Titleist, Callaway, PING, Bridgestone, TaylorMade, Mizuno και Wilson καθώς και εξοπλισμό από Nike, Air Jordan, FootJoy, Tattoo Golfing, Initial Penguin, Black Quail, Adidas, TravisMathew, Linksoul, Goodr , Ecco Puma, Hugo Manager και Greyson.

Κούνιες

Κούνια με τρία κλικ: Η αιώρηση με τρία κλικ απαιτεί να κρατάτε και να αφήνετε το κουμπί A/X (ανάλογα με την πλατφόρμα της επιλογής σας) για τροφοδοσία και να το χτυπάτε δύο φορές για να ευθυγραμμίσετε τη διαδρομή αιώρησής σας και τη γωνία όψης του κλαμπ. Είναι τόσο απλό όσο ένα, δύο, τρία.

Αναλογική κούνια: Αν ψάχνετε για μια κούνια που αντικατοπτρίζει ένα παραδοσιακό κίνημα γκολφ της πραγματικής ζωής, η αναλογική κούνια swing adhere θα πρέπει να σας ταιριάζει. Για να ξεκινήσετε την κίνηση, τραβήξτε ευθεία προς τα πίσω το αναλογικό μοχλό και χρονομετρήστε την ώθησή σας προς τα εμπρός, καθώς ο μετρητής ισχύος φτάνει στο γλυκό σημείο για μια μεταξένια ομαλή βολή που θα τραβήξει κάτω από τη δίοδο.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα αυτής της έκδοσης περιλαμβάνουν East Lake, TPC Twin Towns, TPC Summerlin, TPC Southwind, TPC Scottsdale, TPC San Antonio, TPC Louisiana, TPC Deere Operate, Renaissance Club, St. George’s, The Country Club, TPC Boston, Riviera Nation Club, TPC Sawgrass and Quail Hollow.

Παίκτες

Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι ως Tiger Woods, Rickie Fowler, Brooke Henderson, Jon Rahm, Collin Morikawa, Lydia Ko, Justin Rose, Xander Schauffele, Justin Thomas, Lexi Thompson ή Will Zalatoris. Επιπλέον, θα μπορείτε να παίξετε στο μέλλον με ανθρώπους από τους Dude Fantastic και Barstool Sporting activities καθώς και με τον Michael Jordan (διαθέσιμο με την Deluxe Version και την Tiger Wood Version).

Δεν υπήρχε κάποτε ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι του Tiger Woods

Από το 1999 έως το 2014, ο Tiger Woods έδωσε άδεια χρήσης για το όνομά του στην έκδοση EA Sporting activities του παιχνιδιού του PGA Tour, αλλά δεν έχει ασχοληθεί με βιντεοπαιχνίδια από τότε μέχρι την πρόσφατη αναβίωση με το franchise 2K. Το παιχνίδι EA του Woods φέρεται να απέφερε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια από την αρχή μέχρι το τέλος.

Leave a Comment